ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ    

EISODOS

anthologio2

Δευτέρα 26 Σεπτέμβριος 2016

Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πρότυπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε σειρά εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «Τέχνη και Γνώση: δύο όψεις του ίδιου νομίσματος», που θα λάβουν χώρα στο Επιγραφικό και Νομισματικό Μουσείο Αθηνών (Πανεπιστημίου 12, Αθήνα), την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, από ώρα 10:30 π.μ. και εξής. Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από το Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα, σε συνεργασία με το Νομισματικό Μουσείο Αθηνών, στο πλαίσιο του εορτασμού των  Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2016. Οι μαθητές/τριες των δύο σχολείων θα παρουσιάσουν εργασίες (πρωτότυπες εικαστικές δημιουργίες, ομιλίες, προβολές και δρώμενα), εμπνευσμένες από τη θεματολογία και τα εκθέματα του Μουσείου. (πρόγραμμα εκδήλωσης)

Ο Διευθυντής

Π. Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής

Νικόλαος Λινάρδος

Τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων

Π. Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-7

Θέμα: Αιτήσεις εγγραφής στους απογευματινούς εκπαιδευτικούς ομίλους σχολικού έτους 2016-7

Κατά το τρέχον σχολικό έτος 2016-7, θα λειτουργήσουν στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής δεκαεπτά (17) απογευματινοί εκπαιδευτικοί όμιλοι με ποικίλη θεματολογία,(Πίνακας ομίλων 2016-7) υπό την προϋπόθεση ότι καθένας από αυτούς θα συγκεντρώσει επαρκή αριθμό ενδιαφερόμενων μαθητών (άνω των 10). Η φοίτηση στους ομίλους είναι προαιρετική. Κάθε μαθητής/τρια έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε δύο (2) κατ’ ανώτατο όριο ομίλους. Οι μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν επαρκώς στους ομίλους της επιλογής τους (δηλ. δεν θα απουσιάσουν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους περισσότερες από 4 φορές), θα λάβουν στο τέλος της χρονιάς βεβαίωση φοίτησης. Οι όμιλοι θα λειτουργήσουν από τις αρχές Οκτωβρίου, αμέσως μετά το πέρας του πρωινού ωρολογίου προγράμματος, δηλ. από 14:15 (για τους ομίλους που θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα ή Τρίτη) ή από 13:30 (για τους ομίλους που θα λειτουργούν κάθε Τετάρτη, Πέμπτη ή Παρασκευή), για 2 – 4 διδακτικές ώρες (βλ. την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής). Σημειώνουμε ότι κατά το απογευματινό ωράριο λειτουργίας του σχολείου, την ευθύνη της εποπτείας των μαθητών/τριών, τόσο στις αίθουσες διδασκαλίας όσο και στον αύλειο χώρο του σχολείου, έχουν οι υπεύθυνοι των ομίλων εκπαιδευτικοί.

Καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των ενδιαφερόμενων μαθητών να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στους ομίλους, από τη Δευτέρα 12/09/2016 έως και την Παρασκευή 16/09/2016, μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου. Στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα (ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης ομίλων)θα βρουν τους τίτλους των ομίλων, τα ονόματα των υπεύθυνων καθηγητών, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας, τις τάξεις στις οποίες απευθύνονται οι όμιλοι, και μία σύντομη περιγραφή των δραστηριοτήτων κάθε ομίλου. Μετά τη συγκρότηση των ομίλων, θα κληθούν οι γονείς/κηδεμόνες των συμμετεχόντων μαθητών να υποβάλουν έντυπη και ενυπόγραφη αίτηση εγγραφής. (έντυπη αίτηση εγγραφής).

                                                                                         Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                       Νικόλαος Λινάρδος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΙ Γ΄ ΤΑΞΗ

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2016 για την πλήρωση κενών θέσεων στη β΄ και γ΄ τάξη 

Την Παρασκευή 9/9/2016 διεξήχθησαν στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής εισαγωγικές εξετάσεις για την πλήρωση κενών θέσεων στη β΄ και γ΄ τάξη σχολικού έτους 2016-7, σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 214/28-7-2016 και 227/2-9-2016 προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων. Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων, κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας και με άριστα το 120, δημοσιεύονται στο σχετικό έγγραφο.

Καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των πρωτευσάντων υποψηφίων να προσέλθουν στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 14/09/2016 και ώρα 14:00, για τη διαδικασία μετεγγραφής. Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι θεωρούνται επιλαχόντες κατά τη σειρά της βαθμολογικής τους επίδοσης.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Νικόλαος Λινάρδος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Θέμα: Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής και οι διδάσκοντες στην α΄ τάξη σχολικού έτους 2016-7 προσκαλούν τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της α΄ τάξης σε ενημερωτική συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ευαγγελικής Σχολής, την Τετάρτη 14/09/2016, και ώρα 19:00. Οι γονείς/κηδεμόνες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου και για τα διδασκόμενα αντικείμενα.

                                                                    Ο Διευθυντής

                                                                     Ν. Λινάρδος

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-7

Θέμα: Έναρξη σχολικού έτους 2016-7

Η τελετή του Αγιασμού για την έναρξη του σχολικού έτους 2016-7 θα λάβει χώρα στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής, τη Δευτέρα 12/09/2016, και ώρα 08:30 π.μ.
Αμέσως μετά θα διανεμηθούν στους/στις μαθητές/τριες τα σχολικά βιβλία. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται όλοι οι μαθητές να έχουν μαζί τους τις σχολικές τσάντες τους. Τα τμήματα του σχολείου, ανάλογα με τον ρυθμό διανομής των βιβλίων, θα σχολάσουν σταδιακά, κατά το διάστημα 09:30 – 10:00 π.μ.
Την Τρίτη 13/09/2016, το σχολείο θα λειτουργήσει για ένα διδακτικό τετράωρο (από 08:10 μέχρι 11:40 π.μ.). Την ίδια ημέρα, κατά τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες, θα διεξαχθεί γραπτή δοκιμασία (τεστ) στο μάθημα των Αγγλικών για την κατάταξη των μαθητών της α΄ τάξης σε επίπεδα διδασκαλίας. Από την Τετάρτη 14/09/2016, το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά, με πλήρες διδακτικό ωράριο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα διανεμηθεί στους μαθητές. Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τους γονείς/κηδεμόνες καλή σχολική χρονιά.

                                                                                Ο Διευθυντής

                                                                                   Ν. Λινάρδος

Περισσότερα Άρθρα...

  1. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗ Β ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-7
  2. ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗ Γ΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-7
  3. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗ Γ΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-7
  4. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2016-7
  5. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
  6. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ
  7. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016
  8. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ
  9. ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016
  10. ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Σελίδα 1 από 13