ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ    

Κυριακή 23 Σεπτέμβριος 2018

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ – Β΄ ΦΑΣΗ

Θέμα: Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε απογευματινούς μαθητικούς ομίλους – β΄ φάση

Βάσει των αιτήσεων συμμετοχής σε απογευματινούς μαθητικούς ομίλους που υποβλήθηκαν κατά την α΄ φάση:

Α) Δεν θα λειτουργήσουν λόγω μικρού αριθμού ενδιαφερόμενων μαθητών οι εξής όμιλοι: «Όμιλος μαθητείας στα καλλιτεχνήματα της Χριστιανικής Λατρείας» και «Όμιλος θεμάτων Τοπικής Ιστορίας».

Β) Θα λειτουργήσουν κανονικά, από τη Δευτέρα 8/10/2018, χωρίς να δεχτούν άλλους μαθητές, οι εξής όμιλοι: «Όμιλος στοιχείων Αστρονομίας», «Απλά μαθήματα Ψυχολογίας», «Όμιλος Θεωρητικής Φυσικής», Όμιλος Προγραμματισμού για κινητές συσκευές και εισαγωγή στη γλώσσα Python», «Όμιλος Ρομποτικής».

Γ) Θα προβούν σε επιλογή συμμετεχόντων λόγω μεγάλου αριθμού ενδιαφερόμενων μαθητών, βάσει κριτηρίων που θέτουν οι υπεύθυνοι καθηγητές, οι εξής όμιλοι: «Όμιλος Αγγλικής με αδελφοποίηση eTwinning», «Όμιλος εμβάθυνσης στα Μαθηματικά», «Όμιλος Ρητορικής Τέχνης», «Όμιλος αλγοριθμικής – προγραμματιστικής επίλυσης προβλημάτων».

Δ) Θα λειτουργήσουν κανονικά, από τη Δευτέρα 8/10/2018, υποδεχόμενοι κι άλλους μαθητές, οι εξής όμιλοι: «Όμιλος Φυσικής Αγωγής», «Όμιλος Εικαστικών και Ιστορίας της Τέχνης», «Όμιλος Αγγλικής Λογοτεχνίας», «Θεατρικός Όμιλος», «Όμιλος Ιστορίας: μεγάλες μάχες του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου».

Όσοι/ες μαθητές/τριες έχουν υποβάλει αίτηση για τους ομίλους της κατηγορίας (Α) που δεν θα λειτουργήσουν και όσοι/ες δεν θα παρακολουθήσουν τελικά τους ομίλους της κατηγορίας (Γ), μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στους ομίλους της κατηγορίας (Δ), κατά τη β΄ φάση υποβολής αιτήσεων, μέσω του συνδέσμου  https://goo.gl/PdRfmK, από τη Δευτέρα 24/9/2018 μέχρι και την Τετάρτη 26/9/2018.

                                                                                                                     Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                                      Ν. Λινάρδος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (01) ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗ Β΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19 ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Θέμα: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση μίας (01) κενής θέσης στη β΄ τάξη σχολικού έτους 2018-19 του Πρότυπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης

Σύμφωνα με την ΥΑ 30813/Δ6 (ΦΕΚ 810/2018) και την προκήρυξη εισαγωγής μαθητών σε Π. & Π.Σ. σχολικού έτους 2018-19 υπ’ αριθμ. 42558/Δ6/14-3-2018, το ΕΠ.Ε.Σ. του Πρότυπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης καλεί τους ενδιαφερόμενους γονείς/κηδεμόνες να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής των τέκνων τους στις εισαγωγικές εξετάσεις για την πλήρωση μίας (1) κενωθείσας θέσης μαθητή/τριας στη β΄ τάξη σχολικού έτους 2018-19. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν αυτοπροσώπως από τους γονείς/κηδεμόνες στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής (Λέσβου 4, Ν. Σμύρνη), την Τετάρτη 26/9/2018 και ώρες 09:00 – 13:00.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής, την Τρίτη 2/10/2018 και ώρες 09:00 – 11:00 π.μ. (ώρα προσέλευσης 08:45 π.μ.).  Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο πλαίσιο ενιαίας δίωρης εξέτασης σε δύο αντικείμενα (Νεοελληνική Γλώσσα & Μαθηματικά), σε γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη φοίτησή τους στο Γυμνάσιο. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους α) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο  β) στυλό διαρκείας χρώματος μπλε  γ) μολύβι  δ) γεωμετρικά όργανα (χάρακα και διαβήτη). Επιτρέπεται στους υποψηφίους να έχουν μαζί τους νερό. Απαγορεύεται να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό (blanco), κινητό τηλέφωνο ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

                                                                                               Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                           Νικόλαος Λινάρδος

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2018»

ΘΕΜΑ: Διάκριση μαθητών στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε κατωτέρω τον πίνακα διακριθέντων μαθητών του σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης 2018», στον οποίο συμμετείχαν 2.251 μαθητές:

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Το Επιστημονικό & Εποπτικό Συμβούλιο του Σχολείου ενέκρινε για το σχολικό έτος 2018-19 τη λειτουργία των εξής απογευματινών μαθητικών ομίλων:

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Α΄ΤΑΞΗΣ

ΘέμαΠρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση γονέων Α΄τάξης

Έχουμε την τιμή να προσκαλέσουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της α΄ τάξης σχολικού έτους 2018-19 σε ενημερωτική συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, την Τετάρτη 19/09/2018 και ώρα 19:00.

                                                                               

                                                Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                                                        Ν. Λινάρδος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το ΕΠ.Ε.Σ. του Πρότυπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης ανακοινώνει τον πίνακα κατάταξης των συμμετασχόντων στις εισαγωγικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2018 για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης στη γ΄ τάξη σχ. έτους 2018-19, κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας:

Περισσότερα...

ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Θεματα εισαγωγικών εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2018 για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης στη γ΄ τάξη σχ. έτους 2018-19

ΘΕΜΑΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19

Θέμα: Αίτηση εγγραφής στην α΄ τάξη σχολικού έτους 2018-19

Κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο για τη διαδικασία εγγραφής, την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 (9:00-13:00), οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της α΄ τάξης μπορούν να έχουν ήδη ανακτήσει από την ιστοσελίδα του σχολείου και συμπληρώσει τη συνημμένη αίτηση εγγραφής.(κατεβάστε την αίτηση εγγραφής εδώ) Κατά τον τρόπο αυτό, θα έχουν ήδη συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί χωρίς καθυστερήσεις.

                                                                                       Από τη Διεύθυνση

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19

Θέμα: Έναρξη διδακτικού έτους 2018-19

Την Τρίτη 11/09/2018, και ώρα 08:30 π.μ., θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του διδακτικού έτους 2018-19. Αμέσως μετά οι μαθητές/τριες θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία της χρονιάς. Παρακαλούνται οι μαθητές/τριες να έχουν μαζί τους τις σχολικές τσάντες τους, για να μπορέσουν να μεταφέρουν τα βιβλία. Κατά την πρώτη ημέρα του διδακτικού έτους δεν θα γίνουν μαθήματα.

Από την Τετάρτη 12/09/2018, τα μαθήματα θα αρχίζουν κανονικά στις 08:10 π.μ. Κατά την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων, οι μαθητές θα παρακολουθήσουν προσωρινό ωρολόγιο πρόγραμμα, ως εξής:

Περισσότερα...

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ 26Η ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΝΕΩΝ

Θέμα: Διάκριση μαθητών

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι μαθητές ΜΠΑΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΚΡΙΘΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έλαβαν μέρος στην 26η Βαλκανιάδα Πληροφορικής Νέων (JBOI), η οποία διεξήχθη στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας (07/07/2018 – 13/07/2018) και κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο. Οι μαθητές μας στη συνέχεια θα συμμετάσχουν στην ελληνική αποστολή που θα λάβει μέρος στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πληροφορικής Νέων, στο Ταταρστάν της Ρωσίας (26/07/2018 – 01/08/2018).

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας για την προσπάθεια και τη διάκρισή τους!

                                                                                             Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                Ν. Λινάρδος

Περισσότερα Άρθρα...

  1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
  2. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗ Γ΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19
  3. ΘΕΡΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
  4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018, ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
  5. ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
  6. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ 22Η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ
  7. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΛΥΚΕΙΟΥ
  8. ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ 2018
  9. ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19
  10. Διάκριση μαθητριών στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό παιχνιδιού στο Scratch

Σελίδα 1 από 24