ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ    

Σάββατο 21 Ιούλιος 2018

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ 26Η ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΝΕΩΝ

Θέμα: Διάκριση μαθητών

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι μαθητές ΜΠΑΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΚΡΙΘΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έλαβαν μέρος στην 26η Βαλκανιάδα Πληροφορικής Νέων (JBOI), η οποία διεξήχθη στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας (07/07/2018 – 13/07/2018) και κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο. Οι μαθητές μας στη συνέχεια θα συμμετάσχουν στην ελληνική αποστολή που θα λάβει μέρος στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πληροφορικής Νέων, στο Ταταρστάν της Ρωσίας (26/07/2018 – 01/08/2018).

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας για την προσπάθεια και τη διάκρισή τους!

                                                                                             Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                Ν. Λινάρδος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων στις τελευταίες θέσεις εισακτέων και στις πρώτες θέσεις επιλαχόντων, η οποία διενεργήθηκε στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής, τη Δευτέρα 2/7/2018 και ώρα 13:00, ενώπιον των μελών του ΕΠ.Ε.Σ. και των ενδιαφερόμενων γονέων/κηδεμόνων, η τελική σειρά κατάταξης στον πίνακα αποτελεσμάτων, από την 76η μέχρι και την 90η θέση, διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗ Γ΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης στη γ΄ τάξη σχολικού έτους 2018-19

Σύμφωνα με την ΥΑ 30813/Δ6 (ΦΕΚ 810, Β΄, 7-3-2018), το Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης προτίθεται να καλύψει μέσω εισαγωγικών εξετάσεων μία (1) κενωθείσα θέση στην τρίτη (γ΄) τάξη σχολικού έτους 2018-19. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε δύο μαθήματα (Νεοελληνική Γλώσσα και Μαθηματικά), στο πλαίσιο ενιαίας δίωρης εξεταστικής δοκιμασίας, σε γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Γυμνάσιο.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες καλούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως αίτηση στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής, την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου ή την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 09:00 – 13:00. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 09:00 – 11:00 π.μ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο το αργότερο στις 08:30 π.μ., έχοντας μαζί τους ένα στοιχείο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο), στυλό διαρκείας χρώματος μπλε, μολύβι και γεωμετρικά όργανα (χάρακα και διαβήτη). Δεν επιτέπεται στους υποψηφίους να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό (blanco), κινητό τηλέφωνο ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

                                                                                                   Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Θέμα: Θερινές υπηρεσίες Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής

Οι σχολικές μονάδες της Δ΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής θα είναι ανοικτές κατά τη θερινή περίοδο 2018 για επείγοντα θέματα γραμματειακής φύσεως κάθε Πέμπτη. Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων των εισαγωγικών εξετάσεων 2018 που έχουν απολέσει τους κωδικούς των υποψηφίων, και ως εκ τούτου δεν έχουν πρόσβαση στη βαθμολογία των υποψηφίων μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής, μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο την Πέμπτη 5/7/2018 και ώρα 08:30 – 13:30, για να πληροφορηθούν εκ νέου τους κωδικούς των υποψηφίων.

                                                                                                       Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                           Ν. Λινάρδος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018, ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Θέμα: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγικών εξετάσεων 2018, εγγραφή επιτυχόντων και κλήρωση ισοβαθμούντων υποψηφίων

 

Στον συνημμένο πίνακα (ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19) δημοσιεύονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων εισαγωγής στην α΄ τάξη Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής σχολικού έτους 2018-19, κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Δ.Ε.Π.Π.Σ. και για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, δημοσιοποιούνται μόνο οι κωδικοί των υποψηφίων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέρχονται στη διεύθυνση https://www.iep.edu.gr/pps/ , προκειμένου να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους, πληκτρολογώντας τον κωδικό και το ΑΜΚΑ του υποψηφίου.

Καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων που έχουν καταταγεί στις θέσεις 1 – 78 του πίνακα αποτελεσμάτων να προσέλθουν στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής, την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου ή την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 09:00 – 13:00, για την εγγραφή των επιτυχόντων στην α΄ τάξη σχολικού έτους 2018-19. Οι γονείς/κηδεμόνες θα συμπληρώσουν αίτηση εγγραφής, το έντυπο της οποίας θα τους χορηγηθεί από το σχολείο. Παρακαλούνται να γνωρίζουν προσερχόμενοι τον Αριθμό Δημοτολογίου (και Μητρώου Αρρένων για τα αγόρια) και το ΑΜΚΑ των μαθητών/τριών.

Περισσότερα...

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ 22Η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ

Θέμα: Διάκριση μαθητή

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο μαθητής της γ΄ τάξης ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ βραβεύτηκε με Αργυρό Μετάλλιο στην 22η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο από 19 έως 24 Ιουνίου 2018, με τη συμμετοχή μαθητών από τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και από ορισμένες ακόμα ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες.

Συγχαίρουμε θερμά τον μαθητή μας για τη διάκρισή του!

                                                                                           Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 Ν. Λινάρδος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΛΥΚΕΙΟΥ

Θέμα: Διαδικασία ηλεκτρονικών εγγραφών στην α΄ τάξη Λυκείου

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των αποφοίτων της γ΄ τάξης Γυμνασίου ότι, σύμφωνα με την εγκύκλιο 102915/Δ2/21-6-2018 της Διεύθυνσης Σπουδών Π/θμιας& Δ/θμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Β΄ φάση ηλεκτρονικών εγγραφών – δηλώσεων προτίμησης», από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (και ώρα 14:00) θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές ( https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ) όσοι μαθητές/τριες δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αίτηση κατά την α΄ φάση. Κατά την ίδια χρονική περίοδο, θα μπορούν οι γονείς/κηδεμόνες να τροποποιούν την ηλεκτρονική αίτηση σε περίπτωση αλλαγής τύπου Λυκείου (ΕΠΑΛ, Εσπερινό/Ημερήσιο, Ιδιωτικό). Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να απευθύνονται στον διευθυντή του Λυκείου όπου έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση, για να διαγράψει την αίτησή τους ώστε να υποβάλουν νέα.

                                                                                           Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                              Ν. ΛΙΝΑΡΔΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ 2018

Θέματα εισαγωγικών εξετάσεων Προτύπων Γυμνασίων 2018:
ΓΛΩΣΣΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΛΩΣΣΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19

Θέμα: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής για το σχολικό έτος 2018-19

 

Το ΕΠ.Ε.Σ. του Πρότυπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς που διαθέτουν τουλάχιστον 4ετή διδακτική προϋπηρεσία και επιθυμούν να αποσπαστούν στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής για το σχολικό 2018-19. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΙΕΠ στη διεύθυνση https://iep.edu.gr/services/mitroo/ μέχρι την Παρασκευή 22.06.2018 και ώρα 14:00. Οι κενές θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής αναγράφονται στον συνημμένο πίνακα.

 

επισυνάπτονται: η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και ο πίνακας κενών στα Πρότυπα & Πειραματικά Σχολεία.

                  

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Διάκριση μαθητριών στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό παιχνιδιού στο Scratch
  2. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ / ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
  3. ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-18
  4. ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
  5. ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ» ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
  6. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΚΑΓΚΟΥΡΟ» 2018
  7. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
  8. Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ-5η ΔΡΑΣΗ-2017-2018
  9. ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Β΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2017-2018
  10. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Σελίδα 1 από 23