oikoshmo-3aΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σμύρνη  1733 – 1922       Νέα Σμύρνη  1935 –  σήμερα

f1

Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, "Η πολιτεία που αρμενίζει στα πέλαγα" (2015) Υδατογραφία σε χαρτί, 69x14 εκ.  

Δευτέρα, 11 12 2023

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2023

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2023 εδώ

Αποτελέσματα εισαγωγής σε Πρότυπα Σχολεία 2023 (ανά σχολείο)

Παρακαλούμε κατεβάστε το αρχείο αποτελεσμάτων επιτυχόντων και επιλαχόντων εδώ.

Διευκρινίζουμε ότι η σειρά των επιλαχόντων είναι αυτή που αναγράφεται στον πίνακα.

Επίσης Πληροφορίες για τις εγγραφές  θα βρείτε εδώ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ2023

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ  ΣΧΟΛΕΙΑ 2023 εδώ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ - Εισαγωγικές εξετάσεις 2023

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 2023

Από τις 12.4.2023 ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. και στην πλατφόρμα αιτήσεων στην Ενιαία ψηφιακή πύλη gov.gr:

ο πίνακας των αιτήσεων για εισαγωγή στα Πρότυπα σχολεία με αναφορά στον κωδικό της αίτησης, στις επιλογές σχολικών μονάδων, στην επιλογή σχολείου λίστας επιλαχόντων και στην ειδική κατηγορία. 

Σε αυτή τη φάση, μπορείτε:

 • να εισέρχεστε με τους κωδικούς taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
 • να προβείτε σε έλεγχο των στοιχείων της αίτησης σας (αν αντιστοιχεί η τάξη/ βαθμίδα που έχετε επιλέξει στην ηλικία του μαθητή, ονοματεπώνυμο μαθητή, ένταξη σε ειδική κατηγορία)
 • να ενημερώσετε το Εξεταστικό κέντρο κατά περίπτωση, για τυχόν λάθος, το αργότερο μέχρι 19/4/2023, καταθέτοντας υπεύθυνη δήλωση για τις αλλαγές που ζητάτε να γίνουν.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπορούν να διορθωθούν λάθη μόνο ως προς τα στοιχεία του μαθητή και όχι την επιλογή σχολείου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εισαγωγής μαθητών σε Πρότυπα οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής των αιτήσεων της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr

Η τελική κατανομή των υποψηφίων Π.Σ. και Ε.Σ. σε εξεταστικά κέντρα καθώς και η ενημέρωσή τους για το Εξεταστικό Κέντρο που εξετάζονται θα γίνει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος των αιτήσεων και μέσω sms από 24 έως 25 Απριλίου 2023. Σε αυτή τη φάση  οι γονείς οφείλουν να ελέγξουν και να εκτυπώσουν την αίτησή τους για να την προσκομίσουν την ημέρα των εξετάσεων μαζί με αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο για όσους υποψηφίους έχουν κλείσει τα 12 έτη)

Οδηγίες για την διεξαγωγή των εξετάσεων στα Πρότυπα σχολεία θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) https://depps.minedu.gov.gr/  από 24.4.2023.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2023 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Από σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00 έως τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00 οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση προκειμένου να συμμετάσχουν οι υπό την επιμέλειά τους μαθητές και μαθήτριες στις εισαγωγικές εξετάσεις για την πλήρωση εβδομήντα δύο (72) θέσεων στην Α΄ τάξη του Προτύπου Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης για το σχολικό έτος 2023-4

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 29 Απριλίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες  εδώ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω του gov.gr στην διεύθυνση

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es

Ο Διευθυντής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΧ. ΕΤ. 2023-24

Σύμφωνα με το ΦΕΚ υπό στοιχεία 22010/Δ6/24.2.2023 «Ρύθμιση θεμάτων σχετικά με την εισαγωγή μαθητών σε Πρότυπα Σχολεία, Πειραματικά Σχολεία και Εκκλησιαστικά Σχολεία» (Β΄1062) η ημερομηνία διεξαγωγής της δοκιμασίας (τεστ) δεξιοτήτων για την εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία είναι το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 και οι αιτήσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία θα γίνουν ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 έως τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 σύμφωνα με οδηγίες οι οποίες θα ανρτηθούν προσεχώς.

(Εκ της διευθύνσεως)

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σας παραθέτουμε τον πίνακα των εγγραφομένων στην Α Γυμνασίου, για το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Οι εγγραφές θα γίνουν μετά τις 15 Ιουνίου. Αναλυτικές πληροφορίες για τις εγγραφές θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-23

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι γονείς και κηδεμόνες επιτυχόντων/ουσών μαθητών/τριών δεν επιθυμούν  για σοβαρούς λόγους, την αποδοχή της εγγραφής στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, την οποία είχαν δηλώσει υπεύθυνα στην αίτηση που κατέθεσαν για εισαγωγή σε Πρότυπο/Πειραματικό Σχολείο ότι πρέπει και οι δυο γονείς ή κηδεμόνες να αποστείλουν Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )  ή να την καταθέσουν αυτοπροσώπως στο σχολείο ενδιαφέροντος μεχρι την Παρασκευη 27/5/2022.

Στην Υπεύθυνη Δήλωση θα δηλώσετε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ/ΝΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, σύμφωνα με τους Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων που κυρώθηκαν από τα ΕΠ.Ε.Σ. των ΠΕΙ.Σ και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου έπειτα από τις εξετάσεις της 7ης Μαΐου για τα ΠΣ .

Επίδειξη απαντητικών φύλλων εισαγωγικών εξετάσεων 2022

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παρ. 21 του κεφ. Β1α της Υ.Α. 22270/Δ6/14-3-2022 (Β’ 1144), με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων ορίζεται ο χρόνος, ο τόπος και η διαδικασία επίδειξης των απαντητικών φύλλων των μαθητών, για τα οποία οι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν να λάβουν γνώση.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα υποβάλλουν αίτηση στο Αυτοτελές Τμήμα Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να λάβουν γνώση του απαντητικού φύλλου. Τον Σεπτέμβριο θα προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα, εντός του οποίου θα γίνει η επίδειξη των απαντητικών φύλλων, καθώς και λοιπές λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται διαδικασία αναβαθμολόγησης των γραπτών.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-23 από την Δ.Ε.Π.Π.Σ.
 2. Πίνακας υποψηφίων για την Α Γυμνασίου 2022-2023 με τον Αριθμό Προτεραιότητας σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τελευταία θέση εισακτέου
 3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2022
 4. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2022-ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ
 5. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2022 ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
 6. ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΙΟΥ 2022
 7. ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2022
 8. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
 9. Επίδειξη γραπτών υποψηφίων για τα Π.Σ. 2021
 10. Επίδειξη γραπτών υποψηφίων για τα Π.Σ

Σελίδα 1 από 10