oikoshmo-3aΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σμύρνη  1733 – 1922       Νέα Σμύρνη  1935 –  σήμερα

f1

Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, "Η πολιτεία που αρμενίζει στα πέλαγα" (2015) Υδατογραφία σε χαρτί, 69x14 εκ.  

Παρασκευή, 03 02 2023

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σας παραθέτουμε τον πίνακα των εγγραφομένων στην Α Γυμνασίου, για το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Οι εγγραφές θα γίνουν μετά τις 15 Ιουνίου. Αναλυτικές πληροφορίες για τις εγγραφές θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-23

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι γονείς και κηδεμόνες επιτυχόντων/ουσών μαθητών/τριών δεν επιθυμούν  για σοβαρούς λόγους, την αποδοχή της εγγραφής στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, την οποία είχαν δηλώσει υπεύθυνα στην αίτηση που κατέθεσαν για εισαγωγή σε Πρότυπο/Πειραματικό Σχολείο ότι πρέπει και οι δυο γονείς ή κηδεμόνες να αποστείλουν Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )  ή να την καταθέσουν αυτοπροσώπως στο σχολείο ενδιαφέροντος μεχρι την Παρασκευη 27/5/2022.

Στην Υπεύθυνη Δήλωση θα δηλώσετε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ/ΝΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, σύμφωνα με τους Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων που κυρώθηκαν από τα ΕΠ.Ε.Σ. των ΠΕΙ.Σ και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου έπειτα από τις εξετάσεις της 7ης Μαΐου για τα ΠΣ .

Επίδειξη απαντητικών φύλλων εισαγωγικών εξετάσεων 2022

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παρ. 21 του κεφ. Β1α της Υ.Α. 22270/Δ6/14-3-2022 (Β’ 1144), με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων ορίζεται ο χρόνος, ο τόπος και η διαδικασία επίδειξης των απαντητικών φύλλων των μαθητών, για τα οποία οι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν να λάβουν γνώση.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα υποβάλλουν αίτηση στο Αυτοτελές Τμήμα Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να λάβουν γνώση του απαντητικού φύλλου. Τον Σεπτέμβριο θα προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα, εντός του οποίου θα γίνει η επίδειξη των απαντητικών φύλλων, καθώς και λοιπές λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται διαδικασία αναβαθμολόγησης των γραπτών.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-23 από την Δ.Ε.Π.Π.Σ.

Τα αποτελέσματα εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-23 από την Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων εδώ

Πίνακας υποψηφίων για την Α Γυμνασίου 2022-2023 με τον Αριθμό Προτεραιότητας σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τελευταία θέση εισακτέου

Μετά την διόρθωση των γραπτών των υποψηφίων και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας :

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τελευταία θέση των επιτυχόντων/ουσών οι ισοβαθμούντες/ουσες μαθητές/τριες, κατατάσσονται με αύξουσα σειρά ως προς τον αριθμό προτεραιότητας (Α.Π.Π.Σ.) που τους έχει αποδοθεί κατά τη διαδικασία της παραγράφου 8 της ενότητας Α1 του κεφαλαίου Α της παρούσης.” (σ.σ. αναφέρεται στην Υ.Α. με στοιχεία 28270/Δ6/14-03-2022 (Β΄1144) ΑΔΑ:Ω22Ι46ΜΤΛΗ-Η54 )

Παραθέτουμε τον πίνακα  ο οποίος στην τρίτη στήλη περιέχει με αύξουσα σειρά τον ανωτέρω αναφερόμενο αριθμό προτεραιότητας.

Ο πίνακας θα χρησιμοποιηθεί για την επιλογή των υποψηφίων που πιθανώς θα ισοβαθμήσουν στην τελευταία θέση εισαγωγής όταν εκδοθούν τα αποτελέσματα.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2022 ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Οι εισαγωγικές εξετάσεις για την Α΄ Τάξη του Πρότυπου Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης θα διενεργηθούν σε δύο εξεταστικά κέντρα:

Ως Πρώτο ορίζεται το κτιριακό συγκρότημα που περιλαμβάνει
- το Γυμνάσιο Ευαγγελικής (είσοδος από Αγίας Σοφίας 154), 
και
- το 5ο Δημοτικό (είσοδος από Λέσβου 4).

Ως Δεύτερο ορίζεται το  κτιριακό συγκρότημα που περιλαμβάνει

- το 2ο Γυμνάσιο Π. Φαλήρου και το 2ο Γενικό Λύκειο Π. Φαλήρου (Τερψιθέας 35, Παλαιό Φάληρο).

Στο Πρώτο εξεταστικό κέντρο (Γυμνάσιο Ευαγγελικής και 5ο Δημοτικό) θα εξεταστούν οι μαθητές  σύμφωνα με τα συνημμένα έγγραφα. Για το Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής πατήστε εδώ. Για το 5ο Δημοτικό πατήστε εδώ.

Στο Δεύτερο εξεταστικό κέντρο (2ο Γυμνάσιο Π. Φαλήρου και 2ο Γενικό Λύκειο Π. Φαλήρου) θα εξεταστούν οι μαθητές  σύμφωνα με τα συνημμένα έγγραφα. Για το 2ο Γυμνάσιο Π. Φαλήρου πατήστε εδώ Για το 2ο Γενικό Λύκειο Π. Φαλήρου πατήστε εδώ. 

Σημειώνεται ότι την ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι /φιες θα πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Βεβαίωση ταυτοπροσωπίας από Κ.Ε.Π. ή αστυνομικό τμήμα καθώς και εκτυπωμένη βεβαίωση υποβολής της αίτησης .

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΙΟΥ 2022

Ανακοινώνουμε εδώ την τελική λίστα των υποψηφίων για τις εισαγωικές εξετάσεις στην Α' τάξη του Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης.

Παρακαλούμε τους/τις αιτούντες/ούσες να εκτυπώσουν εκ νέου την οριστικοποιημένη αίτησή τους από την πλατφόρμα των αιτήσεων https://www.iep.edu.gr/services/pps για να αντιπαραβάλουν τα στοιχεία της αίτησης με αυτά που έχουν ανακοινωθεί στον παραπάνω πίνακα.

Σε ισχύ είναι μόνο η αίτηση που μπορείτε να ανακτήσετε και να εκτυπώσετε από την πλατφόρμα.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2022

Σας ενημερώνουμε ότι ο πινάκας αυτός είναι προσωρινός και για να διαπιστώσετε   αν υπάρχει κάποιο λάθος πρέπει να εκτυπώσετε την αίτηση σας από την ιστοσελίδα των αιτήσεων και να ελέγξετε προσεκτικά τα στοιχεία.  Σε περίπτωση λάθους ενημερώνετε ηλεκτρονικά, με email ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) τη σχολική μονάδα με υπεύθυνη δήλωση για το λάθος και την διόρθωση που επιθυμείτε.

O προσωρινός πίνακας κωδικών υποψηφίων εισαγωγικών εξετάσεων 2022 εδώ

Περισσότερα Άρθρα...

  1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
  2. Επίδειξη γραπτών υποψηφίων για τα Π.Σ. 2021
  3. Επίδειξη γραπτών υποψηφίων για τα Π.Σ
  4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ 2021
  5. Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων 2021 για την Α΄ τάξη του Πρότυπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και κλήρωση ισοβαθμούντων
  6. Θέματα και απαντήσεις εισαγωγικών εξετάσεων 2021
  7. Ώρα προσέλευσης στις εισαγωγικές εξετάσεις
  8. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2021 ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
  9. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2021
  10. ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΠΙΤΗΡΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021

Σελίδα 1 από 9