ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ    

EISODOS

anthologio2

Κυριακή 24 Ιούνιος 2018

Ανακοινώσεις

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΛΥΚΕΙΟΥ

Θέμα: Διαδικασία ηλεκτρονικών εγγραφών στην α΄ τάξη Λυκείου

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των αποφοίτων της γ΄ τάξης Γυμνασίου ότι, σύμφωνα με την εγκύκλιο 102915/Δ2/21-6-2018 της Διεύθυνσης Σπουδών Π/θμιας& Δ/θμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Β΄ φάση ηλεκτρονικών εγγραφών – δηλώσεων προτίμησης», από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (και ώρα 14:00) θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές ( https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ) όσοι μαθητές/τριες δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αίτηση κατά την α΄ φάση. Κατά την ίδια χρονική περίοδο, θα μπορούν οι γονείς/κηδεμόνες να τροποποιούν την ηλεκτρονική αίτηση σε περίπτωση αλλαγής τύπου Λυκείου (ΕΠΑΛ, Εσπερινό/Ημερήσιο, Ιδιωτικό). Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να απευθύνονται στον διευθυντή του Λυκείου όπου έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση, για να διαγράψει την αίτησή τους ώστε να υποβάλουν νέα.

                                                                                           Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                              Ν. ΛΙΝΑΡΔΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19

Θέμα: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής για το σχολικό έτος 2018-19

 

Το ΕΠ.Ε.Σ. του Πρότυπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς που διαθέτουν τουλάχιστον 4ετή διδακτική προϋπηρεσία και επιθυμούν να αποσπαστούν στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής για το σχολικό 2018-19. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΙΕΠ στη διεύθυνση https://iep.edu.gr/services/mitroo/ μέχρι την Παρασκευή 22.06.2018 και ώρα 14:00. Οι κενές θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής αναγράφονται στον συνημμένο πίνακα.

 

επισυνάπτονται: η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και ο πίνακας κενών στα Πρότυπα & Πειραματικά Σχολεία.

                  

Διάκριση μαθητριών στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό παιχνιδιού στο Scratch

Θέμα: Διάκριση μαθητριών στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό παιχνιδιού στο Scratch

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι μαθήτριες του σχολείου μας διακρίθηκαν στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό ScratchGame, ο οποίος διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ από το Γραφείο Σχολικού Συμβούλου Πληροφορικής Δυτικής Κρήτης, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διανεμημένων Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πολυμέσων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Ειδικότερα, το έργο «Τα μυστικά της διαθήκης» των μαθητριών Άννας Δριμή, Βασιλικής Ζιώγα και Γεωργίας Ζώρα του Γ1 τμήματος έλαβε το 2ο βραβείο στην κατηγορία «Γυμνάσιο», και το έργο «APirates΄ experience» των μαθητριών Μαρίας Φύτρου και Αγγελικής Χαραλαμποπούλου του Γ3 τμήματος έλαβε το 3ο βραβείο στην ίδια κατηγορία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από την πλατφόρμα https://festman.schoolab.gr/festival/21

Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριές μας για την επιτυχία τους!

 

                                                                                             Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                 Ν. Λινάρδος

 

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ / ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Θέμα: Διάκριση σχολείου / διάκριση μαθητή

Στο πλαίσιο του “Bravo School”, του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού για τους 17 παγκόσμιους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης, ο οποίος διοργανώθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας από το εκπαιδευτικό τμήμα «Βιωματικό Σχολείο» του “QualityNet Foundation”, σε συνεργασία με την Unicef και την Unesco, και εντάχθηκε στην παγκόσμια καμπάνια του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το σχολείο μας διακρίθηκε ως πρεσβευτής των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης και μέλος του δικτύου σχολείων “Sustainable Development Goals School Club”.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, το ποίημα «Η Μπαλάντα του Ξενιτεμένου» του μαθητή της β΄ τάξης ΜΠΑΚΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ διακρίθηκε ως η καλύτερη μαθητική δημιουργία για τον 1ο στόχο «Μηδενική Φτώχεια».

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, την Πέμπτη 07/06/2018 και ώρα 09:00 – 13:00.

Συγχαίρουμε θερμά τον μαθητή μας για την επιτυχία του!

                                                                                         Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                          Ν. ΛΙΝΑΡΔΟΣ

ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-18

Θέμα: Επίδοση τελικής βαθμολογίας σχολικού έτους 2017-18

Η τελική βαθμολογία σχολικού έτους 2017-18 (βαθμολογία τετραμήνων και προαγωγικών – απολυτηρίων εξετάσεων) θα επιδοθεί στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών την Τετάρτη 20.06.2018 και ώρα 08:30 – 11:00 π.μ. Οι γονείς/κηδεμόνες θα παραλαμβάνουν τους ελέγχους από τη Γραμματεία του σχολείου.

                                                                                   Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                       Ν. Λινάρδος

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 εδώ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ» ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για παράταση της «Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής - Δήλωσης Προτίμησης» μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2018-2019. (αφορά μόνο τους μαθητές της Γ΄ γυμνασίοιυ)

ΣΧΕΤ: Η με αρ. πρωτ. Φ1α/73611/Δ4/9-5-2018 εγκύκλιος του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής της «Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής - Δήλωσης Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2018-2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 22.00 (10.00 μ.μ.).

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Π.Ε & Δ.Ε

 

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΚΑΓΚΟΥΡΟ» 2018

Θέμα: Διάκριση μαθητή

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο μαθητής της β΄ τάξης ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ διακρίθηκε στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «Καγκουρό» 2018 (επίπεδο 3ο) και έλαβε Αριστείο.

Συγχαίρουμε τον μαθητή μας για την επιτυχία του!

                                                                                             Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                              Ν. Λινάρδος

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Θέμα: Εισαγωγικές εξετάσεις Ιουνίου 2018: Οδηγίες προς τους υποψηφίους

Οι εξετάσεις εισαγωγής στην α΄ τάξη του Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής θα διεξαχθούν την Πέμπτη 21-06-2018, και ώρα 10:00-12:00(δίωρη εξέταση), στο κτηριακό συγκρότημα της Ευαγγελικής Σχολής (Λέσβου 4, Ν. Σμύρνη). Καλούνται οι υποψήφιοι να προσέλθουν στο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής, το αργότερο έως τις 09:00 π.μ.  (ώρα τελευταίας προσέλευσης). Η είσοδος στον χώρο του σχολείου θα επιτρέπεται μόνο στους υποψηφίους (όχι στους συνοδούς τους). Οι υποψήφιοι μπορούν να αποχωρήσουν μετά την παρέλευση μίας τουλάχιστον ώρας από την έναρξη της εξέτασης (ώρα δυνατής αποχώρησης: περίπου 11:00 π.μ.). Οι συνοδοί των υποψηφίων που θα παραμείνουν έξω από τον σχολικό χώρο κατά τη διάρκεια της εξέτασης, παρακαλούνται να μη θορυβούν.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους: α) την εκτυπωμένη Αίτηση Συμμετοχής στις Εξετάσεις  β) Πιστοποιητικό Ταυτοπροσωπίας από Δήμο/ΚΕΠ ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο (σε ισχύ)  γ) στυλό διαρκείας χρώματος μπλε, μολύβι και γεωμετρικά όργανα (χάρακα και διαβήτη).  Επιτρέπεται στους υποψηφίους να έχουν μαζί τους νερό.  Δεν επιτρέπεται στους υποψηφίους να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό (blanco), κινητό τηλέφωνο ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ν. Λινάρδος

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ-5η ΔΡΑΣΗ-2017-2018
  2. ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Β΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2017-2018
  3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
  4. ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
  5. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ
  6. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ 30ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  7. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
  8. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018
  9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ
  10. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Η διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας στο Γυμνάσιο: παρούσα κατάσταση και προοπτικές»

Σελίδα 1 από 22