oikoshmo-3aΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σμύρνη  1733 – 1922       Νέα Σμύρνη  1935 –  σήμερα

f1

Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, "Η πολιτεία που αρμενίζει στα πέλαγα" (2015) Υδατογραφία σε χαρτί, 69x14 εκ.  

Παρασκευή, 29 03 2024

Επίδειξη γραπτών υποψηφίων για τα Π.Σ. 2021

Σύμφωνα με την υπουργική Απόφαση 58877/Δ6 «Εισαγωγή μαθητών/τριών και σχετικές ρυθμίσεις στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία (Π.Σ. & ΠΕΙ.Σ.) για το σχολικό έτος 2021-2022» (ΦΕΚ 2184/25-05-2021) και ειδικότερα την παράγραφο Α1.13, η Διοικούσα Επιτροπή Προτύπων και Πειραματικών σχολείων ανακοινώνει ότι οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/-τριών που έλαβαν μέρος στη δοκιμασία εισαγωγής στα Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια και ενδιαφέρονται,  μπορούν να λάβουν γνώση των απαντητικών φύλλων σε χρόνο και τόπο που θα οριστεί από τη Δ.Ε.Π.Π.Σ.

Σας ενημερώνουμε ότι τα  απαντητικά φύλλα θα είναι φωτοτυπημένα, δεν προβλέπεται χορήγηση αντιγράφων και διαδικασία αναβαθμολόγησης. Η επίδειξη θα γίνει αποκλειστικά και μόνον στον/στην κηδεμόνα του/της μαθητή/-τριας με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του/της. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο λήψη της εικόνας του γραπτού (φωτογραφία με κινητό, βιντεοσκόπηση κλπ).

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες απευθύνουν προς την Δ.Ε.Π.Π.Σ. σχετικό αίτημα από τις 15 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   συμπληρώνοντας το συνημμένο υπόδειγμα Αίτησης ( Βρείτε το με κλικ εδώ ).

Το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ https://depps.minedu.gov.gr το πρόγραμμα για την επίδειξη των απαντητικών φύλλων.

Για την  Δ.Ε.Π.Π.Σ.

Ο Πρόεδρος

Καθ. Γεώργιος Τόμπρας