oikoshmo-3aΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σμύρνη  1733 – 1922       Νέα Σμύρνη  1935 –  σήμερα

f1

Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, "Η πολιτεία που αρμενίζει στα πέλαγα" (2015) Υδατογραφία σε χαρτί, 69x14 εκ.  

Τετάρτη, 01 05 2024

Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2023

Το κάλλος στη σύγχρονη πόλη

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Φωτογραφίας!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές του Λυκείου και του Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης που συμμετείχαν στον διαγωνισμό!

Νικητές και αντίστοιχα έπαθλα του διαγωνισμού είναι:

Πρώτο βραβείο, DJI TelloDrone Standard Kit Mini με κάμερα αξίας 108  ευρώ, στη Δέσποινα Αντιγόνη Κατσαδωράκη, του Α1 τμήματος του Λυκείου!

Δεύτερο βραβείο, FUJIFILM instax mini11 φωτογραφική μηχανή με φιλμ αξίας 85 ευρώ,στην Καλλιόπη Κάραλη του Γ2 τμήματος του Λυκείου!

Τρίτο βραβείο, FUJIFILM instax mini11 φωτογραφική μηχανή με φιλμ αξίας 85 ευρώ, στη Βασιλεία Κομισοπούλου του Γ1 τμήματος του Γυμνασίου!

Τέταρτο βραβείο, OLYMPUS κιάλια DPC I αξίας 65 ευρώ στον Φώτη Αδαμίδη του Α1 τμήματος του Γυμνασίου!

Πέμπτο βραβείο, Swissten SW32000400 SelfieStick τρίποδο κινητού αξίας 30 ευρώ, στη Σοφία-Δέσποινα Λέκκα του τμήματος του Λυκείου!

Έκτο βραβείο, GorillaPodMobile Mini τρίποδο κινητού αξίας 15 ευρώ, στην Αγγελική Τασίκα του Β3 τμήματος του Γυμνασίου!

Έβδομο βραβείο, GorillaPodMobile Mini τρίποδο κινητού αξίας 15 ευρώ, στον Χρήστο Μπεζιργιαννίδη του  τμήματος του Λυκείου!

Ευχαριστούμε πολύ τονδιευθυντή του Λυκείου κ. Χρήστο Φανίδη, τον καθηγητή κ. Σωτήρη Κόλλια από το Λύκειο και την Καθηγήτρια κα Αντιγόνη Λασκαρίδου από το Γυμνάσιο για την πολύτιμη συμμετοχή και βοήθεια στη διοργάνωση του διαγωνισμού. Επίσης ευχαριστούμε τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου της Ευαγγελικής, καθώς και την γονέα κα Λένα Κασαμπαλίδουγια την ιδέα και την βοήθεια στην υλοποίηση!Τα δώρα ήταν ευγενική χορηγία του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου της Ευαγγελικής, καθώς και μεμονωμένων γονέων. Τους ευχαριστούμε πολύ!Η απονομή των δώρων θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς∙ σύντομα θα αναρτηθούν όλες οι συμμετοχές.

Η οργανωτική επιτροπή