oikoshmo-3aΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σμύρνη  1733 – 1922       Νέα Σμύρνη  1935 –  σήμερα

f1

Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, "Η πολιτεία που αρμενίζει στα πέλαγα" (2015) Υδατογραφία σε χαρτί, 69x14 εκ.  

Τρίτη, 16 04 2024

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2020 ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Οι εισαγωγικές εξετάσεις για την Α΄ Τάξη του Πρότυπου Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης θα διενεργηθούν σε δύο εξεταστικά κέντρα.

Ως Πρώτο ορίζεται το κτιριακό συγκρότημα που περιλαμβάνει το Γυμνάσιο Ευαγγελικής, το Λύκειο Ευαγγελικής και το 5ο Δημοτικό (είσοδος από Λέσβου 4).

Ως Δεύτερο ορίζεται το κτιριακό συγκρότημα που περιλαμβάνει, το 2ο Λύκειο Π. Φαλήρου, το 2ο Γυμνάσιο Π. Φαλήρου, το 8ο Δημοτικό και το 13ο Δημοτικό (είσοδος από Τερψιθέας 35 και από 28ης Οκτωβρίου).

Στο Πρώτο εξεταστικό κέντρο (Γυμνάσιο Ευαγγελικής, Λύκειο Ευαγγελικής 5ο Δημοτικό) θα εξεταστούν οι μαθητές κατανεμημένοι στις αίθουσες σύμφωνα με το έγγραφο που θα βρείτε εδώ: (όπου Δ δημοτικό, όπου Γ γυμνάσιο, όπου Λ λύκειο).

Όσοι δεν βρουν τον κωδικό τους στις παραπάνω αίθουσες θα εξεταστούν στο 2ο Εξεταστικό Κέντρο.

ΒΟΗΘΕΙΑ: Για τον ταχύτερο εντοπισμό του παιδιού και της αίθουσας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό πλήκτρων ctrl+Fκαι στη γραμμή αναζήτησης να γράψετε τον κωδικό. Εάν δεν εμφανίζεται ο κωδικός, αυτό σημαίνει ότι το παιδί εξετάζεται στο 2ο Εξεταστικό Κέντρο.