oikoshmo-3aΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σμύρνη  1733 – 1922       Νέα Σμύρνη  1935 –  σήμερα

f1

Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, "Η πολιτεία που αρμενίζει στα πέλαγα" (2015) Υδατογραφία σε χαρτί, 69x14 εκ.  

Παρασκευή, 19 04 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩN

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώσουμε ότι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας έχουν ήδη δημιουργήσει ψηφιακά μαθήματα στο περιβάλλον της Ηλεκτρονικής Σχολικής Τάξης (eclass.sch.gr) του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ), ή στην ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα e-me (https://auth.e-me.edu.gr/?eme=https://e-me.edu.gr/&cause=no-token&eat=add1e5dfb89a627affcbcb12a424e3ff) του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ), ή στην Τηλεκπαίδευση   (http://e-learning.sch.gr/course/index.php?categoryid=26)  του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ), ή σε προσωπικά τους blogs του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) ή άλλα, στα οποία ανεβάζουν υλικό και προτεινόμενες δραστηριότητες/ασκήσεις για τους/τις μαθητές/τριες.

Θέλουμε να σας επισημάνουμε, ότι αυτές τις ημέρες, το δίκτυο είναι ιδιαίτερα φορτωμένο  και κατά συνέπεια είναι αναμενόμενο να υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις στις πλατφόρμες του ΠΣΔ. Συνεπώς, οι μαθητές ας μην απευθύνονται για αυτό το λόγο στους εκπαιδευτικούς, αφού κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Όταν εμφανίζονται τέτοια προβλήματα θα πρέπει να δοκιμάζουμε  να συνδεθούμε εκ νέου. Στη δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία που όλοι βιώνουμε, ας έχουμε λίγη υπομονή και θα τα καταφέρουμε.

Επίσης, όλοι οι μαθητές διαθέτουν λογαριασμούς (accounts) για τη σύνδεσή τους στο ΠΣΔ και επομένως και e-mailστο ΠΣΔ, τα οποία χρησιμοποιούν από την αρχή της φοίτησής του σχολείο μας (από την Α΄ τάξη).

Στον  πίνακα εδώ παρατίθενται για την ενημέρωσή σας, επιπλέον πληροφορίες για τον τρόπο επικοινωνίας των εκπαιδευτικών με τους μαθητές.