oikoshmo-3aΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σμύρνη  1733 – 1922       Νέα Σμύρνη  1935 –  σήμερα

f1

Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, "Η πολιτεία που αρμενίζει στα πέλαγα" (2015) Υδατογραφία σε χαρτί, 69x14 εκ.  

Πέμπτη, 28 03 2024

Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων για την Α΄ τάξη του Πρότυπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και κλήρωση ισοβαθμούντων

Στον συνημμένο πίνακα (εδώ) δημοσιεύονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων εισαγωγής στην Α΄ τάξη Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής σχολικού έτους 2020-21, κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε.Π.Π.Σ. και για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, δημοσιοποιούνται μόνο οι κωδικοί των υποψηφίων.

Με βάση τον αριθμό των εισακτέων μαθητών/τριών στο σχολείο μας (78) υπάρχουν μαθητές/τριες που ισοβαθμούν στη βαθμολογική βάση εισαγωγής (στην 78η θέση). Κατά συνέπεια, με ευθύνη του ΕΠ.Ε.Σ. του σχολείου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. μεταξύ των ισοβαθμούντων στη βάση, ώστε να προκύψει ο τελικός πίνακας των εισακτέων και των επιλαχόντων. Την κλήρωση μπορούν να παρακολουθήσουν, εφόσον το επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες.

Οι επιλαχόντες θα κληθούν από το σχολείο, με τη σειρά κατάταξής τους στον πίνακα αποτελεσμάτων μετά την κλήρωση, εάν για οποιονδήποτε λόγο κενωθούν θέσεις εισακτέων.