oikoshmo-3aΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σμύρνη  1733 – 1922       Νέα Σμύρνη  1935 –  σήμερα

f1

Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, "Η πολιτεία που αρμενίζει στα πέλαγα" (2015) Υδατογραφία σε χαρτί, 69x14 εκ.  

Τετάρτη, 24 04 2024

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 5Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΔΙΚΩΝ «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ»

Με χαρά ανακοινώνουμε τη διάκριση μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας στους πανελλήνιους αγώνες ρητορικής οι οποίοι έλαβαν χώρα στις 18 και 19 Μαρτίου ε. έ. στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα στην Παλλήνη.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο ομάδες ρητορικής υπό τις κωδικές ονομασίες «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ» και «VENERATIOPRIMUM» συμμετείχαν στους προημιτελικούς του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εικονικών Δικών «Πρωταγόρας» το Σάββατο 18/3/2023 στον φιλόξενο χώρο των εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα (CGS) και η μία από αυτές προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Συνολικά συμμετείχαν δώδεκα ομάδες δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, ενώ οι τέσσερις καλύτερες προκρίθηκαν και συμμετείχαν στον ημιτελικό που έλαβε χώρα την Κυριακή 19/3/2023, στον ίδιο χώρο. Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται και η ομάδα «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ», αποτελούμενη από τους εξής μαθητές/-τριες της Β΄ τάξης: 

$1·       Κάλφα Στεφανία,

$1·       Κάτσενου Θεοδώρα,

$1·       Κασκάνη Φώτιο,

$1·       Ξηνταράκου Μερόπη και

$1·       Σφακιανάκη Εμμανουήλ,

Οι ανωτέρω μαθητές/τριες επέδειξαν εξαιρετικές δεξιότητες όχι μόνο στο «ΕΥ ΛΕΓΕΙΝ» αλλά και στην ομαδικότητα και συνεργασία.

Συγχαίρουμε θερμά τα μέλη και των δύο ομάδων και τους ευχόμαστε

«Πάντα ψηλότερα ν’ ανεβαίνουν και πάντα μακρύτερα να κοιτάζουν»

σύμφωνα με τη ρήση του Βόλφγκανγκ Γκαίτε.

Συγχαίρουμε επίσης την καθηγήτρια φιλόλογο και υποδιευθύντρια του σχολείου μας κα Ελ. Γκόνου, δ.φ. για την επίβλεψη και καθοδήγηση των ανωτέρω ομάδων στο πλαίσιο του ομίλου ρητορικής.

Ευχαριστούμε τέλος θερμά τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου ο οποίος φρόντισε με δική του δαπάνη οι εν λόγω μαθητές και μαθήτριες να μεταφερθούν με πούλμαν από και προς τον τόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού.

(Από τη Διεύθυνση)